Ny byggteknik på MaskinExpo

10 April
2014


Årets MaskinExpo är runt hörnet! Den 22:a till 24:e maj drar Nordens största maskinmässa igång på Stockholm Outdoor Exhibition Arena, eller STOXA. Det kommer som vanligt bli en fullspäckad helg och ett måste för samtliga verksamma aktörer inom bygg- och anläggningsindustrin.

Inför årets mässa har arrangörerna nu skickat ut några intressanta pressmeddelanden om en del ny, fräsch och spännande teknik som kommer att demonstreras under helgen. Jag har plockat ut två av de visningar som jag finner mest intressanta. Sen är det bara att se till att hålla utkik efter dem i schemat när det släpps.

Elverkstillverkaren SDMO

Den franska energilösningsleverantören SDMO har nya modeller av elverk som kommer demonstreras på mässan. Den här produktserien är avsedd för hyresmarknaden, och representerar en bred katalog på mellan 2 till 2 500 kVA. Dessa nya modeller representerar det senaste i företagets mångåriga arbete att nå upp till högt ställda miljökrav och låga bullernivåer, samt en ny kontrollpanel som tillåter flera elverk att kopplas samman.

Demoleringsutrustning från Okada

Okada, den japanska leverantören och tillverkaren av demoleringsutrustning, kommer visa en stor uppsättning demoleringsmaskiner på mässan. Allt från pulveriserare och saxar till cruschers och hammare. Dessa visas upp av deras svenska generalagent Pan Trading Machinery med representeras av.

Ännu är det några veckor kvar tills mässan, och mer intressanta saker kommer antagligen att annonseras framöver. Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad är antagligen att hålla ett ögapå MaskinExpos pressida, som finns här: maskinexpo.se press

Foto: WMP Balkong AB