Med en enkel fråga kan du försäkra dig om att flyttfirman är seriös

12 Mars
2015


Risken att betala mer än vad man egentligen behöver blir större när flyttfirmorna inte är seriösa. Betala mer än vad som egentligen behövs är det inte många som egentligen är sugna på och för att du ska få kontakt med en seriös och bra flyttfirma så finns det ett par enkla frågor som du kan ställa. Det säger i alla fall Joakim Håkansson, som har en långerfarenhet inom flyttbrasnchen, i en intervju med Moveria.  

Joakim som arbetar på den väletablerade flyttfirman A-J Express-Service i Uppsala säger att ett bra sätt att kolla upp firman är att be om organisationsnumret för att sedan ringa till Skatteverket och Kronofogden för att få mer information om företag.

Med en simpel fråga som ”Kan jag få ert organisationsnummer?” kan du få tillräckligt med information för att kolla upp om ett företag är seriöst eller inte. 

Joakim har arbetat med bohagsflytt och kontorsflytt under en lång tid i Uppsala och vet därför vad som krävs för att en firma ska tas seriös och vad som krävs för att kunderna ska bli nöjda med det utförda arbetet. A-J Express-Service arbetar med allt inom flytt och transport i Uppsala och är noga med att tas seriös och vara seriösa med sina kunder. Detsamma kan man säga om en annan seriös flyttfirma som Uppsala statsbud.