Allt på sjön – flytande båtmässa i Gustavsberg

16 December
2014


Sommaren 2014 är tyvärr redan över och björkarna har sedan länge börjat avveckla årets lövskrud, men innan vi vet ordet av är det skolavslutning och midsommar igen. Du som är båtintresserad gör bäst i att markera 28-30 augusti 2015 i kalendern redan nu, för under dessa datum går ostkustens största flytande båtmässa av stapeln.

”Allt på sjön är mässan för dig som vill se båtar och tillbehör i sitt naturliga element, vattnet!” skriver Allt på sjön på sin webbplats. 2014 års mässa drog till sig 20 600 besökare och nästa upplaga kan omöjligt bli sämre.

Under årets mässa fanns 162 företag på plats med både segel- och motorbåtsanknytning. Ett antal aktiviteter erbjöds, t.ex. möjligheten att prova på att köra ribb-båt eller segeljollar och att använda livflotte och torrdräkt. Uppvisningar i flyboard hölls och Sjöräddningssällskapet fanns på plats för att informera och visa upp sina båtar. Även Sjöpolisen fanns tillgänglig med information om sin verksamhet och Gunnar Olssons Foto ställde ut för att visa upp det senaste inom båtkikare.

Gustavsbergs hamn ligger mycket nära Stockholm, en 20 minuters bil- eller bussresa från Slussen. Gustavsbergs gästhamn finns i direkt anslutning till mässområdet. Förhandsbokning är möjlig för dig som vill vara garanterad en plats för 2015 års mässa redan nu!

Följ Allt på sjön i Gustavsberg på Facebook för att inte missa något inför nästa års evenemang.